דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 410 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל תפוחי אדמה, פלפל אדום ופטריות
תבשיל ירקות טעים וקל להכנה
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את הפטריות הטריות, הפלפל האדום והשום, ולערבב.
  • 2 להוסיף את התבלינים ולהמשיך לערבב תוך כדי הטיגון.
  • 3 להוסיף את תפוחי האדמה ואת המים הרותחים, ולבשל מכוסה כ- 40-45 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים אבל לא יותר מדי.
  • 4 לתקן תיבול במידת הצורך.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.9% 7.2% 7.8% 77.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב