דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוטב שמנת בטטה וערמונים לרביולי
אתם הולכים לאמץ את הרוטב הזה...
  • 1 מחממים מעט במחבת גדולה את שמן הזית. לטגן כמה דקות את קוביות הבטטה, להוסיף את שיני השום הפרוסות ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות. למזוג את השמנת המתוקה והיין הלבן, ולהוסיף את כל התבלינים והערמונים. לערבב היטב, להביא לרתיחה, להנמיך מעט את האש ולצמצם את הרוטב.
  • 2 בינתיים, לבשל את הרביולי במשך כמה דקות במים רותחים עם מעט שמן וכף מלח, ולסנן היטב. אני השתמשתי ברביולי ערמונים קנוי באיכות מעולה (עבודת יד - לא לוותר על זה) - ניתן גם להכין רביולי ביתי בעצמכם.
  • 3 להוסיף את הרביולי אל רוטב השמנת והבטטה במחבת, לערבב היטב ולהמשיך לבשל למשך כמה דקות.
  • 4 להעביר אל צלחות הגשה, לקשט בתימין טרי, לפזר מעל גבינת גרנה פדנו מגורדת (או פרמזן) ולהגיש עם כוס יין לבן איכותי. מתקבל רוטב שמנת בטטה וערמונים פשוט מושלם שמשתלב פשוט נפלא עם רביולי ערמונים - פשוט מנת שף ביתית כמו במסעדה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן ואף מומלץ להוסיף מעט תימין טרי לרוטב, אורגנו טרי, פלפל לבן (במקום הפלפל השחור) ובצל קצוץ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 30.3% 6.9% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב