מטבוחה ביתית שחובה לאמץ צילום: שרון אונגר
1. מטגנים בשמן בסיר עמוק את השום והפלפלים החריפים הקלויים (יש לפרוס אותם דק מאוד) עד להזהבה עדינה מאוד.
2. מוסיפים את העגבניות, המלח, הפפריקה והשאטה הגרוסה.
3. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 2-4 שעות עד להסמכה. מתקבלת מטבוחה קלה להכנה שבטוח תאמצו!
4. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את השאטה הגרוסה. רמת החריפות לפי הטעם האישי. המטבוחה יכולה להישמר במקרר למשך כשבוע וחצי עד שבועיים, אך אתם בטח תחסלו אותה הרבה קודם (:.