דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 287 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי בקר על מצע של ירקות
  • 1 לטבול את פרוסות הבקר בקמח (8 פרוסות בעובי של 2 ס"מ בשר לצלי).
  • 2 בסיר רחב ושטוח לחמם את השמן ולטגן את הירקות (2 בצלים פרוסים דק, שן שום כתושה וגזר מגורר). את השום לטגן בסוף שלא יישרף.
  • 3 להוציא את הירקות ובאותו סיר לטגן את הבקר 2 דקות מכל צד לסגירה.
  • 4 להוסיף את המים ואת הירקות, לתבל ולבשל מכוסה עד להתרככות הבשר (לא בישול יתר שהפרוסות תשמורנה על צורה ברורה).
  • 5 אחרי שהנוזלים מצטמצמים מאד והבשר עשוי לטעמכם, למהול כף רוטב ברביקיו ולבשל עוד רבע שעה על אש נמוכה בסיר גלוי לצמצום ומיצוי.
  • 6 לטעום ולתקן תיבול.
  • 7 על מחבת פסים לוהטת להקפיץ את הדלעת (כוס פרוסות דקות וארוכות) בשמן זית המתובל בג`ינג`ר ובצל ירוק. להוציא ולהקפיץ את הקולרבי (כוס פרוסות דקות וארוכות) גם כן.
  • 8 להניח שכבת חסה, מעליה לסדר עיגול דלעת, להניח את הבשר מעל, לסיים בקולרבי ולעטר בנבטי האפונה.
  • 9 להתענג חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפזר פלפל גרוס ומעט רוטב חרדל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 24.5% 58.2% 15.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב