דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 235 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קלחי תירס מקסיקני
מושחת וממכר!, צילום: שרון אונגר
  • 1 לבשל את התירס למשך כ- 5-10 דקות במים רותחים עם הסוכר.
  • 2 לסנן ולצרוב את התירס עם החמאה על מחבת פסים, על המנגל, בטאבון או בתנור למשך כרבע שעה בחום של 250 מעלות טורבו (בבית הכי כדאי להכין על מחבת פסים).
  • 3 לפזר מעל גבינת פרמזן מגורדת (כמה שיותר - יותר טעים) וצ`ילי גרוס חריף. מתקבל תירס מקסיקני טעים, קריספי ופשוט מטריף.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב גם רוטב צ`ילי מתוק על קלחי התירס (אחרי הצלייה ולפני הצ`ילי הגרוס והפרמזן).

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 23.4% 16% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב