דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות לוטוס, חמאת בוטנים ושוקולד לבן
שילוב נפלא של טעמים
  • הכנת הבסיס:
  • 1 במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את הפתיבר לאבקה דקה, מוסיפים את חמאת הבוטנים וממשיכים לטחון עד לקבלת תערובת פירורית ולחה.
  • 2 ממיסים במיקרוגל את החמאה יחד עם השוקולד הלבן וממרח הלוטוס, ומערבבים לתערובת חלקה ומבריקה.
  • 3 יוצקים את התערובת על גבי הפירורים, ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  • 4 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל- 5-10 דקות.
  • הכנת הציפוי:
  • 1 ממיסים במיקרוגל את ממרח הלוטוס ויוצקים על גבי הבסיס. מטים מעט את התבנית לצדדים לפיזור וציפוי אחיד.
  • 2 מסדרים מעל את עוגיות הלוטוס בצורה ישרה ובאופן שיהיה מרווח. מעבירים למקפיא לשעה-שעה וחצי.
  • 3 חותכים לריבועים ומגישים.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 20x20 ס"מ + מעבד מזון.

החיתוכיות נשמרות במקפיא בכלי אטום עד חודש. אין צורך להפשיר קודם ההגשה. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה וחימום במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 35.7% 9.5% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב