דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 387 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרובית טריה טעים בטירוף
סלט כרובית פשוט טעים!, צילום: שרון אונגר
  • 1 מפרידים את הכרובית לפרחים קטנטנים ולהניח בקערה גדולה.
  • 2 מוסיפים לקערה את השקדים הקלופים, הצימוקים והחמוציות.
  • 3 שוברים את הפאקנים המסוכרים לחתיכות גסות ומוסיפים גם כן לקערה, כמו גם את הבצל הירוק הקצוץ.
  • 4 מערבבים את כל מצרכי הרוטב, מוזגים לקערה ומערבבים היטב.
  • 5 יש לכם סלט כרובית אגדה!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תתנו לסלט לשבת כמה שעות במקרר לפני שאתם מתענגים עליו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12% 29.7% 10.9% 47.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב