מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 504 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- ירבוז - 85 גרם
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
- עגבניות - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (688 גרם)
- מים - 2 ליטר
- מלח - כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
- פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אמרנט, מכירים?, Photography: Vitamina Poleznova
- 1 משרים את האמרנט במים למשך כ- 8 שעות.
- 2 קוצצים את הבצל ומאדים במעט מים.
- 3 מגררים על פומפייה דקה את הגזר, מוסיפים לבצל ומאדים עוד מספר דקות.
- 4 קוצצים 2 עגבניות ומוסיפים לבצל ולגזר. מאדים עוד כ- 10 דקות.
- 5 מרסקים בבלנדר את 2 העגבניות הנותרות, מוסיפים לסיר ומאדים עוד קצת.
- 6 מתבלים, מערבבים ומוסיפים כחצי ליטר מים.
- 7 מרתיחים ומבשלים במשך כחצי שעה.
- 8 מוסיפים את שאר המים, מרתיחים שוב.
- 9 מוסיפים את האמרנט, מבשלים עוד כרבע שעה ומורידים מהאש.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם השריה, אידוי וטחינה. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההשריה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.3% |
2.9% |
13.3% |
70.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב