דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 132 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרעצל)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרעצל מושלם מ- 5 מרכיבים בלבד
פרעצל, מישהו?, צילום: שרון אונגר
  • 1 ללוש את כל המצרכים במיקסר עד לקבלת בצק אחיד (ניתן לעשות שימוש בכל סוג של קמח).
  • 2 לחלק את הבצק ל- 6 חתיכות שוות, ליצור "נחשים" ארוכים ולאחר מכן ליצור את צורת הפרעצל.
  • 3 להניח את הפרעצל בתבנית המרופדת בנייר אפייה, להבריש בביצה טרופה ולפזר מעל מה שאוהבים (זעתר, שומשום, מלח גס או פרג).
  • 4 לאפות בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 15 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתו להגיש עם פסטו.

ציוד נדרש: מיקסר.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות הרצויות על הפרעצלס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 5.2% 19.3% 65.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב