דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

125 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סופלה שוקולד ללא גלוטן מ- 5 מרכיבים בלבד
סופלה לצליאקים בקלי קלות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב את המצרכים היבשים (קמח השקדים, אבקת האפייה והקקאו).
  • 3 להפריד בין החלמון לחלבון ולהקציף את החלבון.
  • 4 להוסיף לקערה את החלמון והמייפל הטבעי, לערבב, ובהדרגה להוסיף את החלבון המוקצף. לערבב שוב בתנועת קיפול.
  • 5 לשמן תבנית קטנה מותאמת לאפייה במעט שמן קוקוס, למזוג את הבלילה ולאפות בתנור לכ- 12 דקות. מתקבל סופלה ללא גלוטן פשוט טעים וקל להכנה!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לזלף מעל חמאת שקדים וחמאת בוטנים ישר כשמוציאים מהתנור, וגם להגיש לצד תותים טריים. אפשר גם להוסיף קינמון, שוקולד מריר מומס או קוקוס אם רוצים עוד אופציות לתוספות למעלה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 30.3% 20% 45.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב