דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כוסות גבינה ופירות יער
מעדן לחובבי פירות היער, צילום: שרון אונגר
  • הכנת הקראמבל:
  • 1 מעבדים את כל מצרכי הבצק בפולסים עד לקבלת בצק.
  • 2 מהדקים את ההבצק לתבנית לעובי של כחצי ס"מ.
  • 3 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 4 מוציאים מהתנור, מקררים ומפוררים עם הידיים.
  • הכנת המלית:
  • 1 מקציפים את השמנת, הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם יציב.
  • 2 לאחר מכן מוסיפים את הגבינה ופירות היער הטחונים, ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן.
  • הרכבת הקינוח:
  • 1 בוחרים כוסות יפות להגשה.
  • 2 מתחילים לבנות את הכוסות: בתחתית שמים 2 כפות קראמבל, מעל את קרם הגבינה בעזרת שקית זילוף, מעל ממרח פירות יער ולסיום מיקס של פירות יער (אפשר להוסיף גם מעט קראמבל מעל).
  • 3 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ממרח פירות היער. ניתן להשתמש גם בממרח פירות יער במלית (3 כפות, במקום פירות היער הטחונים). שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 41.6% 10.6% 47.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב