דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה מוקפצת
פסטה מהירה שכולם אוהבים, צילום: שרון אונגר
  • 1 מחחמים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את השום.
  • 2 מוסיפים את עגבניות השרי, הפטריות, הזיתים, והבזיליקום, מתבלים ומבשלים מעט תוך כדי ערבוב מעת לעת.
  • 3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
  • 4 מערבבים את הרוטב ביחד עם הפסטה ומגישים חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 21% 12.4% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב