מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 466 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ממולאים טבעוניים עם קינואה, Photography: Vitamina Poleznova
- 1 משרים את הקינואה למשך כ- 8 שעות.
- 2 קוצצים את הבצל ואת הירק ומעבירים לקערה, מוסיפים את הקינואה ומתבלים.
- 3 מרוקנים את תוכן הפלפלים (אם משתמשים בעגבניות או בקישואים - מוסיפים את תוכנם אל תערובת המילוי או לפזר מעל הממולאים).
- 4 ממלאים את הירקות בתערובת ומסדרים בסיר.
- 5 מערבבים את כל מצרכי הרוטב יחד, מוסיפים מים לפי הצורך (עד שהרוטב נוזלי) ויוצקים את התערובת על הממולאים שבסיר.
- 6 מבשלים בסיר למשך כשעה או עד שמוכן (מומלץ להשקות מדי פעם את הממולאים ברוטב).
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.8% |
9.8% |
12.4% |
68% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב