מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 370 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מוקפץ בקלי קלות
- 1 מטגנים בווק את הבצל בשמן עד להזהבה.
- 2 מוסיפים את הפטריות, התירס, הגזר והכרוב הלבן.
- 3 בינתיים, עד שהירקות יתרככו, מרתיחים סיר קטן עם מים, וכשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים את הנודלס ל- 2 דקות וכשהוא צף הוא מוכן.
- 4 מעבירים את הנודלס לווק עם הירקות המוקפצים.
- 5 מוסיפים את התבלינים והרטבים, מערבבים הכל יחד, מוסיפים גם את הכוסברה הקצוצה, מערבבים היטב ומבשלים כ- 2 דקות נוספות.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
מי שרוצה יכול להוסיף גם רוטב סויה לפי הטעם.
ציוד נדרש: ווק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.1% |
22% |
10.1% |
61.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב