מצרכים למתכון
309 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
בא לכם לארוחת הערב?
- 1 מרתיחים את תפוח האדמה במים עד לריכוך.
- 2 חוצים את תפוח האדמה המבושל באמצע ומוציאים קצת מתוכנו בעזרת כף.
- 3 מתחילים למלא בכל התוספות.
- 4 אופים בתנור בחום של 250 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד שכל הגבינות נמסות.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
התיבול מעל התמונה: צ`ילי גרוס חריף, אורגנו ושום כתוש.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התוספות לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.6% |
7.4% |
26.1% |
59.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב