דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תפוח אדמה מוקרם אישי וקל להכנה
תפוח אדמה מוקרם אישי וקל להכנה
בא לכם לארוחת הערב?

מצרכים למתכון

309 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים את תפוח האדמה במים עד לריכוך.
  • 2 חוצים את תפוח האדמה המבושל באמצע ומוציאים קצת מתוכנו בעזרת כף.
  • 3 מתחילים למלא בכל התוספות.
  • 4 אופים בתנור בחום של 250 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד שכל הגבינות נמסות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
התיבול מעל התמונה: צ`ילי גרוס חריף, אורגנו ושום כתוש.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התוספות לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רונה אשכנזי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28090
חלבונים (גרם)18.22 5.9
פחמימות (גרם)4214
מתוכן סוכרים (גרם)1.01 0.33
שומנים (גרם)5.18 1.68
מתוכם שומן רווי (גרם)3.07 1
כולסטרול (מ"ג)14.25 4.61
נתרן (מ"ג)454.8147.18
סיבים תזונתיים (גרם)4.61 1.49
מים (גרם)188.5161.01
ויטמין A (מק"ג)47.1615.26
ויטמין B (מ"ג)7.862.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.07
ויטמין B3 (מ"ג)4.791.55
ויטמין B5 (מ"ג)20.65
ויטמין B6 (מ"ג)0.590.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)39.6412.83
ויטמין C (מ"ג)25.638.3
ויטמין D (מק"ג)0.260.09
ויטמין E (מ"ג)0.210.07
ויטמין K (מק"ג)48.115.57
סידן (מ"ג)397.49128.64
ברזל (מ"ג)1.730.56
מגנזיום (מ"ג)52.3316.94
זרחן (מ"ג)125.5440.63
אבץ (מ"ג)1.030.33
אשלגן (מ"ג)883.19285.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 7.4% 26.1% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.