דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

232 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פטרייה גדולה ממולאת גבינות וביצה מעל
מתאים לכם לארוחת הערב? (:
  • 1 חותכים את רגל הפטרייה ומגרדים קצת בתוכה כדי שיהיה מקום לתערובת מילוי הגבינות.
  • 2 מורחים את הגבינות ושוברים מעל את הביצה.
  • 3 מורחים מעט שמן זית מסביב לפטרייה.
  • 4 אופים בתנור למשך כ- 15-20 דקות בחום של 250 מעלות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד שייק בריא שאוהבים.

ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 36.4% 46.2% 12.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב