דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתאים לכם לארוחת הערב? (:

מצרכים למתכון

232 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 חותכים את רגל הפטרייה ומגרדים קצת בתוכה כדי שיהיה מקום לתערובת מילוי הגבינות.
  • 2 מורחים את הגבינות ושוברים מעל את הביצה.
  • 3 מורחים מעט שמן זית מסביב לפטרייה.
  • 4 אופים בתנור למשך כ- 15-20 דקות בחום של 250 מעלות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד שייק בריא שאוהבים.

ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רונה אשכנזי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)290125
חלבונים (גרם)24.25 10.45
פחמימות (גרם)73
מתוכן סוכרים (גרם)0.46 0.2
שומנים (גרם)19.12 8.24
מתוכם שומן רווי (גרם)5.28 2.28
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
כולסטרול (מ"ג)261.06 112.52
נתרן (מ"ג)374.47161.41
סיבים תזונתיים (גרם)2.34 1.01
מים (גרם)140.6960.64
ויטמין A (מק"ג)108.846.9
ויטמין B (מ"ג)9.784.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.780.34
ויטמין B3 (מ"ג)62.59
ויטמין B5 (מ"ג)2.641.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)50.9621.97
ויטמין B12 (מק"ג)0.610.26
ויטמין D (מק"ג)1.390.6
ויטמין E (מ"ג)0.710.31
ויטמין K (מק"ג)0.20.09
סידן (מ"ג)310.5133.83
ברזל (מ"ג)1.750.75
מגנזיום (מ"ג)23.169.98
זרחן (מ"ג)284.64122.69
אבץ (מ"ג)1.610.69
אשלגן (מ"ג)614.84265.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.50.65
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.260.54
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.491.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.321

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 36.4% 46.2% 12.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.67 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.