דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה ראשונה מהסרטים

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הבשר והשום ומערבבים עד שהבשר מתחיל לקבל צבע אפרפר.
  • 2 מוסיפים תימין ופטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ממשיכים לטגן כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהבשר מתחיל להזהיב מעט. מערבבים פנימה את הטריאקי ומסירים מהאש.
  • 3 מסירים בעדינות את רגלי הפטריות. את ה"סירות" של הפטריות מניחים בתבנית קטנה ואופים בחום של 100 מעלות לכ- 10 דקות.
  • 4 אחרי כ- 10 דקות, הפטריות תהיינה מלאות בנוזלים. מנקזים את הנוזלים (מומלץ לשמור אותם כציר פטריות טבעי. מומלץ לשמור גם את רגלי הפטריות לשימוש עתידי) וממלאים את הפטריות בתערובת הבשר.
  • 5 מפזרים על כל פטרייה חצי כפית פנקו, ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 10 דקות עד להזהבה (אם הבשר הטחון גס והפטריות גדולות, רצוי להאריך מעט את זמן האפייה).
  • 6 מגישים חם ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)15181
חלבונים (גרם)14.45 7.76
פחמימות (גרם)137
מתוכן סוכרים (גרם)1.83 0.98
שומנים (גרם)5.74 3.08
מתוכם שומן רווי (גרם)1.22 0.66
כולסטרול (מ"ג)26.6 14.29
נתרן (מ"ג)216.11116.06
סיבים תזונתיים (גרם)2.95 1.58
מים (גרם)149.3880.22
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)7.514.03
ויטמין B (מ"ג)11.186.01
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.550.3
ויטמין B3 (מ"ג)8.274.44
ויטמין B5 (מ"ג)1.91.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.310.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.7115.96
ויטמין B12 (מק"ג)1.090.58
ויטמין C (מ"ג)6.073.26
ויטמין E (מ"ג)0.140.08
ויטמין K (מק"ג)25.2913.58
סידן (מ"ג)27.4214.73
ברזל (מ"ג)1.921.03
מגנזיום (מ"ג)30.2316.23
זרחן (מ"ג)248.74133.59
אבץ (מ"ג)3.141.69
אשלגן (מ"ג)743.71399.42
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.240.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 16.1% 40.6% 35%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
מרק עדשים ירוקות קל להכנה

מרק עדשים ירוקות קל להכנה

עוגיות אמסטרדם ביתיות

עוגיות אמסטרדם ביתיות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

פסטה ברוטב עגבניות כמו של פעם

פסטה ברוטב עגבניות כמו של פעם

קאפקייקס קטיפה אדומה

קאפקייקס קטיפה אדומה

שושנת קינמון

שושנת קינמון

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

תבליני חורף: עובדות שכדאי לדעת

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪