גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פטריות פורטבלו ממולאות בתפוחי אדמה ובצל |
6 מנות/יחידות, 295 גרם למנה\יחידה
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק - כמות השמן המצוינת (2 כפות) היא כמות השמן המוערכת הנספגת בפטריות הפורטבלו. לטיגון הפטריות יש צורך בכמות שמן רבה יותר.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 377 | 128 |
חלבונים (גרם) | 14.99 | 5.08 |
פחמימות (גרם) | 57 | 19 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.74 | 0.93 |
שומנים (גרם) | 10.19 | 3.46 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.28 | 0.77 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 77.82 | 26.39 |
נתרן (מ"ג) | 381.88 | 129.52 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.96 | 1.34 |
מים (גרם) | 192.96 | 65.45 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 32.2 | 10.92 |
ויטמין B (מ"ג) | 10.14 | 3.44 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.17 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.58 | 0.2 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 6.8 | 2.31 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.24 | 0.76 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.32 | 0.11 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 40.1 | 13.6 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.17 | 0.06 |
ויטמין C (מ"ג) | 6.93 | 2.35 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.4 | 0.13 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.22 | 0.07 |
ויטמין K (מק"ג) | 692.96 | 235.03 |
סידן (מ"ג) | 98.96 | 33.57 |
ברזל (מ"ג) | 1.3 | 0.44 |
מגנזיום (מ"ג) | 35.74 | 12.12 |
זרחן (מ"ג) | 228.68 | 77.56 |
אבץ (מ"ג) | 1.25 | 0.42 |
אשלגן (מ"ג) | 813.79 | 276.02 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.63 | 0.21 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.55 | 0.19 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.73 | 0.25 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.68 | 0.23 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם