גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | פטריות פורטבלו ממולאות בתפוחי אדמה ובצל |
6 מנות/יחידות, 295 גרם למנה\יחידה
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק - כמות השמן המצוינת (2 כפות) היא כמות השמן המוערכת הנספגת בפטריות הפורטבלו. לטיגון הפטריות יש צורך בכמות שמן רבה יותר.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 377 | 128 |
| חלבונים (גרם) | 14.99 | 5.08 |
| פחמימות (גרם) | 57 | 19 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 2.74 | 0.93 |
| שומנים (גרם) | 10.19 | 3.46 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.28 | 0.77 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
| כולסטרול (מ"ג) | 77.82 | 26.39 |
| נתרן (מ"ג) | 381.88 | 129.52 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 3.96 | 1.34 |
| מים (גרם) | 192.96 | 65.45 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 32.2 | 10.92 |
| ויטמין B (מ"ג) | 10.14 | 3.44 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.17 | 0.06 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.58 | 0.2 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 6.8 | 2.31 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 2.24 | 0.76 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.32 | 0.11 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 40.1 | 13.6 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 0.17 | 0.06 |
| ויטמין C (מ"ג) | 6.93 | 2.35 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.4 | 0.13 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.22 | 0.07 |
| ויטמין K (מק"ג) | 692.96 | 235.03 |
| סידן (מ"ג) | 98.96 | 33.57 |
| ברזל (מ"ג) | 1.3 | 0.44 |
| מגנזיום (מ"ג) | 35.74 | 12.12 |
| זרחן (מ"ג) | 228.68 | 77.56 |
| אבץ (מ"ג) | 1.25 | 0.42 |
| אשלגן (מ"ג) | 813.79 | 276.02 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.63 | 0.21 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.55 | 0.19 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.73 | 0.25 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.68 | 0.23 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם