דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פטריות פורטובלו ממולאות בשר בקר טחון
מנה ראשונה מהסרטים
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הבשר והשום, ומערבבים עד שהבשר מתחיל לקבל צבע אפרפר. מוסיפים את התימין והפטרוזיליה, מתבלים במלח ובפלפל השחור לפי הטעם, ממשיכים לטגן כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהבשר מתחיל להזהיב מעט, מערבבים פנימה את הטריאקי ומסירים מהאש.
  • 2 מסירים בעדינות את רגלי הפטריות. את ה"סירות" של הפטריות מניחים בתבנית קטנה ואופים בתנור בחום של 100-120 מעלות לכ- 10-15 דקות עד שהפטריות תתחילנה להתמלא בנוזלים (אם הן כבר לא ממש טריות הן לא תגירנה יותר מדי נוזלים ולא מומלץ וגם אין צורך לייבש אותן יותר מדי). מומלץ לשמור גם את רגלי הפטריות לשימוש עתידי) וממלאים את הפטריות בתערובת הבשר.
  • 3 מפזרים על כל פטרייה 1/2 כפית פנקו, ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות עד להזהבה (אם הבשר הטחון גס והפטריות גדולות, רצוי להאריך מעט את זמן האפייה).
  • 4 מגישים חם ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 16.1% 40.6% 35%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב