דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 483 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג בעשבי תיבול באידוי בתנור
אין כמו עשבי תיבול על הדג
  • 1 טוחנים את הכוסברה ביחד עם שיני השום ומעבירים אל קערית קטנה.
  • 2 מוזגים אל הקערית את שמן הזית, מתבלים במלח ומערבבים היטב.
  • 3 מברישים את הסלמון והאמנון בממרח עשבי התיבול בנדיבות מכל הכיוונים.
  • 4 מוזגים 2 כוסות מים לסיר, מניחים מעליו רשת ועל הרשת מניחים את הדגים המצופים בעשבי התיבול כשהם עטופים בנייר אפייה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות. יוצא דג עסיסי וטעים במיוחד שאתם חייבים לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, סיר ורשת.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (ניתן להוסיף גם פלפל שחור, צ`ילי גרוס או כל תבלין שאוהבים). שיטת ההכנה כוללת אידוי בתנור וגם טחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 45.7% 45.8% 7.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.86 (0.88 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב