דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת בננה ושוקולד צ`יפס טבעונית מקמח כוסמין
עוגה טבעונית קלה, טעימה ומפנקת
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב בקערה את קמח הכוסמין עם אבקת האפייה.
  • 3 להוסיף את הסילאן, השמן והבננה המרוסקת, להמשיך לערבב היטב, להוסיף את החלב ותמצית הוניל בהדרגה ולטרוף ידנית בעזרת מטרפה עד שמתקבלת תערובת חלקה, נוזלית וללא גושים.
  • 4 להעביר את התערובת אל שתי תבניות אינגליש קייק משומנות, ולאפות בתנור בחומם מראש למשך כחצי שעה.
  • 5 לבדוק אם העוגה מוכנה בעזרת מבחן הקיסם (אמור לצאת יבש). במידה והקיסם יוצא מעט דביק - לאפות כ- 5-7 דקות נוספות ולערוך שוב את מבחן הקיסם (כל תנור אופה אחרת - יש לשים לב).
  • 6 לצנן את העוגה לחלוטין ולקשט כיד הדמיון (אבקת סוכר, אבקת קקאו, קינמון וכדומה).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את הקישוט על העוגה (במידה ובוחרים לקשט).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 22.5% 9.2% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב