דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד עסיסית בטירוף
עוגת שוקולד מושלמת - לא פחות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 לטרוף בקערה את הביצים ביחד עם הסוכר הלבן והסוכר החום, להוסיף את החלב, השמן והמים, ולהמשיך לטרוף יחד.
  • 3 להוסיף את אבקת הקקאו, הקמח ואבקת האפייה, ולהמשיך לטרוף עד לקבלת תערובת נוזלית מאוד (לא לחשוש - כך הבלילה אמורה להיות).
  • 4 למזוג את הבלילה אל 2 תבניות אינגליש קייק משומנות או לתבנית מלבנית 20x15 ס"מ משומנת מעט גם כן. לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 35 דקות עד שהעוגה רכה ויציבה. להוציא את עוגת השוקולד מהתנור ולצנן.
  • 6 להמיס את השוקולד והשמנת בקלחת או בקערה במיקרוגל עד לקבלת גנאש שוקולד אחיד.
  • 7 למזוג את גנאש השוקולד על העוגה ולקשט בסוכריות הצבעוניות. לפרוס את העוגה לריבועים בגודל הרצוי ולהגיש עוגת שוקולד עסיסית וטעימה שרק עושה חשק לעוד!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית 20x15 ס"מ.

יש לשמור את עוגת השוקולד העסיסית מכוסה במקרר עד שבוע ימים. שיטת ההכנה כוללת גם חימום במיקרוגל או בקלחת על הגז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 25.7% 8.1% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב