דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט לוטוס וגבינה
אחד הטארטים המפנקים לסופ"ש
  • 1 טוחנים היטב את עוגיות הלוטוס.
  • 2 ממיסים את החמאה במיקרוגל ומאחדים עם עוגיות הלוטוס הטחונות.
  • 3 מעבירים אל תבנית פאי בקוטר 20-22 ס"מ, מהדקים היטב ומעבירים לקירור במקפיא.
  • 4 מערבבים בקערה את הגבינות. בקערה נפרדת מערבבים היטב את החלמונים עם הסוכר הלבן, ומאחדים עם תערובת הגבינות. מוסיפים את הקמח ואת אינסטנט הפודינג, ומערבבים עד להטמעה.
  • 5 מוצאים מהמקפיא את הטארט ומניחים מעל את בלילת העוגה.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות למשך כ- 30 דקות. לאחר האפייה מצננים מעט את העוגה ומכניסים לקירור של כ- 3 שעות.
  • 7 הכנת קרם הלוטוס: מערבבים בקערה את גבינת השמנת עם ממרח הלוטוס, ובמיקסר מקציפים את השמנת מתוקה יחד עם הסוכר עד למרקם יציב. מאחדים בין התערובות בתנועות קיפול עדינות, מעבירים אל שקית זילוף ומזלפים מעל העוגה.
  • 8 מכניסים את העוגה להתייצבות במקרר למשך כשעתיים לפחות ופורסים. מתקבל טארט לוטוס מפנק שאתם חייבים לאמץ!
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל הקרם מעט קוקוס קלוי (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 20-22 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 37.4% 7.1% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב