דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (14-18 קאפקייקס (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קאפקייקס קטיפה אדומה
הקאפקייקס המושלם
  • הכנת הקאפקייקס:
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 160 מעלות (חום עליון תחתון) ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר/גביעים למאפינס.
  • 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים יחד את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת קצף בהיר ותפוח. מוסיפים את החמאה הרכה ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת קרם חלק.
  • 3 מנפים לתוך התערובת את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה והמלח, ומעבדים במשך כ- 2 דקות עד שהתערובת נעשית אחידה. לקראת הסיום מוסיפים את החלב, צבע המאכל והחומץ, ומעבדים במהירות גבוהה עד שכל התערובת צבועה באדום. עוברים עם לקקן בדפנות ותחתית המיקסר כדי לוודא שכל התערובת תהיה צבועה באופן אחיד.
  • 4 יוצקים את התערובת לתוך תבנית שקעים עד 3/4 הגובה, לא מעבר, הקאפקייקס תופחים מאוד במהלך האפייה. אופים במשך כ- 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לטמפרטורת החדר.
  • הכנת העיטור:
  • 1 בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים את השמנת המתוקה (חשוב שהשמנת תהיה קרה מאוד, אחרת הכניסו למקפיא למשך 10 דקות). מוסיפים את אינסטנט הפודינג, אבקת הסוכר ותמצית הוניל, ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה אך לא קשה מדי.
  • 2 מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנטר כוכב בקוטר 1.5 ס"מ ומזלפים תלוליות על גבי הקאפקייקס. מתקבלים קאפקייקס קטיפה אדומה פשוט מושלמים!
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר, תבנית שקעים לקאפקייקס.

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל האדום. השתמשו בצבע מאכל ג`ל איכותי על מנת לקבל גוון אדמדם קטיפתי. התחילו לטפטף בהדרגה עד לקבלת הגוון הרצוי לפי טעמכם האישי. אם אתם נמנעים מצבעי מאכל תוכלו להשמיט אותו מהמתכון, הקאפקייקס טעימים מאוד גם בלעדיו. שומרים את הקאפקייקס במקרר בכלי אטום עד שבוע ועם העיטור עד 3 ימים. ניתן לעטר בסוכריות/פירות העונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 38.5% 7.5% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב