מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פסטה שכל ילד יאהב
- 1 לחמם את השמן בסיר ולטגן את הבצל והשום עד להזהבה.
- 2 להוסיף את רסק העגבניות והמים הרותחים, לערבב, להוסיף את כל התבלינים, לערבב שוב ולבשל את הסיר מכוסה למשך כ- 20 דקות על אש נמוכה.
- 3 לבשל את הפסטה בסיר נפרד על פי הוראות ההכנה, לסנן, להוסיף לרוטב בסיר ולערבב הכל יחד. מתקבלת פסטה ברוטב עגבניות בטעם של פעם, מנחמת וקלה מאוד להכנה!
- 4 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
5% |
11.9% |
81.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב