דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד פירורים חלומית
תענוג אמיתי בכל ביס
  • 1 מערבבים את כל מצרכי הפירורים היטב עד שמתקבל בצק פירורים. מחלקים את הבצק לשניים, האחד משטחים בתבנית משומנת והשני עוטפים ומכניסים למקפיא עד לסיום הכנת תערובת השוקולד.
  • 2 ממיסים את השוקולד במחבת או במיקרוגל. מערבבים היטב את כל שאר מצרכי השוקולד, וכשהשוקלד נמס והתקרר מוסיפים אותו לתערובת ומערבבים היטב עד שאין גושים.
  • 3 מוזגים את תערובת השוקולד מעל הבצק שבתבנית.
  • 4 מוציאים מהמקפיא את גוש הבצק ומפוררים על העוגה.
  • 5 אופים את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן. מתקבלת עוגת שוקולד פירורים הכי טעימה לסופ"ש מפנק בהחלט!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בינונית.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה והקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 36.3% 8.1% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב