דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת שוקולד פירורים חלומית
עוגת שוקולד פירורים חלומית
תענוג אמיתי בכל ביס

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל מצרכי הפירורים היטב עד שמתקבל בצק פירורים. מחלקים את הבצק לשניים, האחד משטחים בתבנית משומנת והשני עוטפים ומכניסים למקפיא עד לסיום הכנת תערובת השוקולד.
  • 2 ממיסים את השוקולד במחבת או במיקרוגל. מערבבים היטב את כל שאר מצרכי השוקולד, וכשהשוקלד נמס והתקרר מוסיפים אותו לתערובת ומערבבים היטב עד שאין גושים.
  • 3 מוזגים את תערובת השוקולד מעל הבצק שבתבנית.
  • 4 מוציאים מהמקפיא את גוש הבצק ומפוררים על העוגה.
  • 5 אופים את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן. מתקבלת עוגת שוקולד פירורים הכי טעימה לסופ"ש מפנק בהחלט!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בינונית.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה והקפאה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אור לאה שם טוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)388427
חלבונים (גרם)5.48 6.03
פחמימות (גרם)3741
מתוכן סוכרים (גרם)14.55 16.04
שומנים (גרם)24.43 26.92
מתוכם שומן רווי (גרם)3 3.31
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.04
כולסטרול (מ"ג)49.24 54.26
נתרן (מ"ג)110.65121.92
סיבים תזונתיים (גרם)0.29 0.32
מים (גרם)17.2318.99
ויטמין A (מק"ג)20.422.48
ויטמין B (מ"ג)0.320.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.276.91
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.13
ויטמין D (מק"ג)0.260.29
ויטמין E (מ"ג)0.130.15
ויטמין K (מק"ג)0.060.07
סידן (מ"ג)8.69.47
ברזל (מ"ג)0.350.38
מגנזיום (מ"ג)5.976.58
זרחן (מ"ג)31.6734.9
אבץ (מ"ג)0.220.25
אשלגן (מ"ג)31.1534.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.510.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.470.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 36.3% 8.1% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.