דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 176 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לזניה עם גבינות
  • 1 מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית.
  • 2 מוסיפים את שמן הזית, הבצל והשום ומאדים כ- 5 דקות.
  • 3 מוסיפים סוכר ומאדים עד שהבצל מתקרמל, מוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מצננים ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
  • 5 להרכבת הלזניה - מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית (חד פעמית).
  • 6 מסדרים שכבה של עלי לזניה בתבנית ויוצקים שליש מהרוטב, מפזרים שליש מגבינת המוצרלה ושליש מגבינת הפרמזן, וחוזרים שוב על התהליך.
  • 7 לבסוף פורסים את העבניות לעיגולים ומניחים על השכבה האחרונה, ממליחים ומפלפלים מעט.
  • 8 מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כחצי שעה.
  • 9 מסירים את הכיסוי ואופים עוד 25 דקות.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 48% 21.2% 26.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב