דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גלילות נקניק וקוסקוס
  • 1 להכין קוסקוס (חצי חבילת קוסקוס מלא מהיר הכנה) על פי ההוראות ולהוסיף פנימה מלח, פלפל וגמבות צבעוניות (רבעי גמבות מגוררות לרצועות דקות).
  • 2 להוסיף שמן זית מתובל בלימון וליים, לערבב ולהניח לצינון.
  • 3 על גבי משטח עבודה ישר לפרוס ניילון נצמד 25/35. מעליו להניח בחפיפה שורה שורה של נקניק (חבילת נקניק פרוס דקיק) - פרוסה על גבי פרוסה לכיסוי הניילון כולו.
  • 4 את הקוסקוס שהתקרר למרוח בשכבה אחידה על שכבת הנקניק.
  • 5 להשתמש בניילון, להרים טיפה ולגלגל את הנקניק סביב עצמו לגלילה. להשתמש בשתי ידיים כדי לשמר צורה עגולה גלילתית כמו בהכנת סושי. להדק את הנייילון ולהקפיא ל- 20 דקות.
  • 6 להוציא מהקפאה. בסכין חדה לחתוך פרוסות בעובי 2 ס"מ.
  • 7 להניח על צלחת ולקשט בקעריות רוטב סויה ווסאבי.
  • 8 להתענג.
טיפ למתכון
קוביות קישואים צהובות, ירוקות כהות וירוקות בהירות. ניתן להחליף את סוג הנקניק - בהיר, כהה, פסטרמה, בקר וכו`.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 57.8% 27.5% 13.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.42 (1.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב