דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (20-25 סהרונים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סהרונים פרווה בטעם וניל
סהרונים פרווה טעימים בטירוף לכבוד השבת
  • 1 הכנת הבצק: מערבלים את כל מצרכי הבצק במיקסר עם וו לישה למשך כ- 10 דקות לפחות, מכסים את הקערה עם נייד נצמד ומתפיחים למשך כשעה.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים שווים ומרדדים כל כדור בצק לעיגול ענק.
  • 3 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 4 מרתיחים את כל מצרכי סירופ הסוכר עד להמסת הסוכר ומצננים.
  • 5 מחלקים את כדורי הבצק ל- 20-25 משולשים שווים סה"כ בעזרת גלגלת פיצה, כל משולש מגלגלים מהחלק הרחב אל החלק הצר ומניחים בתבנית האפייה של התנור המרופדת בנייר אפייה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 10-15 דקות. מברישים את הסהרונים בסירופ הסוכר מיד כשהם יוצאים מהתנור. מתקבלים סהרונים פרווה שפשוט חובה לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר + גלגלת פיצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 17.5% 7.7% 74.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב