דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממרח פסטו פטרוזיליה טבעוני
ממרח טבעוני טעים ושימושי ביותר
  • 1 לטחון במעבד מזון או בלנדר איכותי בפולסים או במהירות נמוכה את הבזיליקום (עלים בלבד), הפטרוזיליה (חתוכה גס ל- 3 חלקים), אגוזי המלך, השום ו- 1/2 כוס שמן זית. לאט לאט להגביר את הקצב ולהוסיף עוד שמן זית בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי/הסמיכות הרצויה (שימו לב: הפסטו מתגבש במקרר ולכן כדאי להכין אותו מעט דליל יותר מהסמיכות הרצויה).
  • 2 לטעום, להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ולהוסיף מעט מיץ לימון לעידון הטעם ושימור מוצלח יותר. להעביר אל צנצנת נקייה ולשמור במקרר.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשמור במקרר כשבועיים (ניתן גם לחלק למנות ולהקפיא). ניתן להוסיף לתיבול מאפים, סלטים, מרקים, כריכים, ירקות בתנור ועוד.

ציוד נדרש: מעבד מזון או בלנדר איכותי.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 84.8% 5% 7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 7.07 (9.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב