דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 331 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ורודה
פסטה ברוטב סלק - קל וטעים!
  • 1 לבשל בסיר את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
  • 2 לטחון במעבד מזון את הסלק המבושל (או הסלק מהוואקום) עם השמנת המתוקה.
  • 3 להמיס את החמאה במחבת ולטגן את השום עד להזהבה קלה.
  • 4 למזוג את רוטב הסלק למחבת (בשלב זה ניתן להוסיף עוד מעט שמנת לפי הצורך) ולתבל בתבלינים.
  • 5 להוסיף את הפסטה למחבת ולאחד עם רוטב הסלק המושלם. מתקבלת פסטה ורודה מושלמת - הניחו כמה עלי בזיליקום טריים מעל ופזרו גבינת פרמזן מגורדת!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני השתמשתי בסלק מוואקום (מבושל כבר) אך אין בעיה לבשל את הסלק פשוט לפני.

ציוד נדרש: סיר + מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 29% 11.3% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב