מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 320 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנת מוקפץ תאילנדית טעימה במיוחד
- 1 טוחנים בבלנדר או במעבד מזון איכותי את הפלפל האדום, שיני השום, המים ומחית הצ`ילי עד לקבלת מחית אחידה, ומניחים בצד.
- 2 מוסיפים את הסוכר והמים לווק החם להכנת קרמל. כשמתחיל להשחים ולהסמיך (כ- 5 דקות) - מוסיפים את קוביות פילה העוף ומערבבים היטב. מוסיפים את השמן ומשחימים את העוף עד שהוא עשוי לגמרי. מוסיפים את המחית שטחנו ומבשלים להרתחה.
- 3 כשהעוף עטוף ברוטב מוסיפים את הבצל הירוק והנענע. מוסיפים גם את אטריות הביצים (יש למזוג עליהן תחילה מים רותחים, לתת להן לשהות במים כדקה ולסנן מהמים). מקפיצים את האטריות להתמזגות מלאה עם שאר הרכיבים.
- 4 מערבבים היטב את המלפפונים החתוכים לג`וליאנים עם החומץ והשומשום.
- 5 מסדרים מנה יפה של האטריות עם העוף בצלחת ועליה מניחים את המלפפונים בתחמיץ. מגישים ונהנים ממנת בנגקוק היט תאילנדית פשוט מושלמת!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: בלנדר/מעבד מזון, ווק.
הערך התזונתי לא כולל את מחית הצ`ילי קוריאנית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.4% |
14.5% |
27.9% |
55.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב