מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 403 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
בולונז טבעוני לארוחת הצהריים
- 1 להפשיר את הבשר הטחון הטבעוני לפני השימוש (לפחות כ- 2-3 שעות).
- 2 להכין את הספגטי לפי הוראות היצרן (אפשר כל צורה שאוהבים).
- 3 בזמן שהספגטי מתבשל: לחתוך את הבצל ל- 3 חתיכות ולפרוס כל חלק לפרוסות דקות. לטגן עם מעט שמן בסיר קטן/בינוני (אפשר גם בלי שמן) עד להזהבה קלה. להוסיף את השום ולהמשיך לטגן כדקה-שתיים. בינתיים לקלף את הגזר ממש את כולו עם קולפן, ואת הפרוסות הדקיקות להוסיף לסיר ולטגן כ- 2 דקות יחד עם הבצל והשום.
- 4 להוסיף את הבשר הטחון הטבעוני ולערבב היטב עד להפרדה של ה"בשר הטחון". לקלף את העגבניות הבשלות, לחתוך לקוביות קטנות מאוד ולהוסיף לסיר. לערבב היטב ולבשל יחד כ- 5 דקות על אש נמוכה עד בינונית (לערבב מדי דקה/שתיים).
- 5 להוסיף את רסק העגבניות המרוכז ולערבב. בשלב הזה להוסיף את המים הרותחים, לבשל על אש גבוהה ולהמתין כחצי דקה-דקה עד לביעבוע של המים. להוסיף את התבלינים, לערבב ולבשל יחד הכל על אש נמוכה עוד כ- 5 דקות. בסיום הבישול להוסיף את שמן הזית, לערבב ולהגיש בולונז טבעוני מושלם שכולם יאהבו!
- 6 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.5% |
12.4% |
18.5% |
61.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב