דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרפצ`יו חציל
חובה כחלק מהסלטים על השולחן
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 250 מעלות.
  • 2 אופים את החצילים בתנור במשך כשעה וחצי.
  • 3 לאחר האפייה מקררים מעט את החצילים, ומוציאים את הביפנוכו אל מסננת להגרת הנוזלים.
  • 4 סוחטים לימון שלם, מוסיפים את המלח, מערבבים, מניחים על צלחת ומעליה נייר אפייה, ובעזרת כוס מועכים את החציל עד שהוא משטוח יפה.
  • 5 מזלפים שמן זית, מפזרים מלח גס, מזלפים גבינת לאבנה, מפזרים עגבניות שרי חצויות, מפזרים גם טבעות פלפל חריף ועלי פטרוזיליה, ומנגבים עם הפוקצ`ה! מתקבל קרפצ`יו חציל מפנק וטעים!
  • 6 בתיאבון חיוך

כל המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי וניתנים למשחק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.3% 26% 7.6% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב