דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קאפקייקס שוקולד
מומלץ לעטר בעוד סוכריות מ... שוקולד!
  • 1 לערבב בקערה את כל המצרכים היבשים, להוסיף את השמן, הביצים ותמצית הוניל, לערבב ולהוסיף את הקפה החם. לערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 2 למלא תבנית קאפקייקס עד ל- 2/3 מגובה השקעים, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן (במבחן הקיסם הפירורים צריכים להיות לחים).
  • 3 הכנת קרם השוקולד: בקערה להקציף עם מקציף ידני את החמאה הרכה עד לקבלת חמאה אוורירית, להוסיף את גבינת השמנת ולהקציף עד שהתערובת חלקה. להוסיף חצי מאבקת הסוכר עם אבקת הקקאו לתערובת אחידה. להוסיף את יתר אבקת הסוכר, תמצית הוניל והמלח, ולהקציף עד לקבלת תערובת חלקה. טיפ חשוב: לחכות שהקאפקייקס יתקררו ויגיעו לטמפרטורת החדר לפני זילוף הקרם.
  • 4 לזלף מהקרם על הקאפקייקס ולהגיש קאפקייקס שוקולד מושלמים!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מקציף ידני, תבנית קאפקייקס ועטרות נייר.

הערך התזונתי לא כולל את הקפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 16.5% 6.5% 75.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב