מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין כמו רוטב סלסה לצד נאצ`וס מקסיקני, צילום: תפיקו הפקות
- 1 לחצות את העגבניות לחצאים (או לרבעים) ואת הבצל לרבעים. להניח את העגבניות, הבצל והפלפל החריף על גבי תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה, לשמן במעט שמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות עד שהירקות משחימים מעט ושהעגבניות מתחילות להיפרד מקליפתן (כחצי שעה, לשים לב תוך כדי האפייה).
- 2 להוציא את התבנית מהתנור, להניח בצד לצינון עד לטמפרטורת החדר ולקלף את העגבניות מקליפתן (נשתמש רק ב"בשר" העגבניות).
- 3 להעביר את הירקות אל מעבד המזון ולהוסיף את שאר המצרכים.
- 4 לטחון את הכל עד למרקם הרצוי (עדיף לא לטחון לרוטב חלק לגמרי אלא לטחון בפולסים ולהשאיר רוטב סלסה מעט גס, אך זה לפי טעמכם).
- 5 מתקבל רוטב סלסה מושלם עם טעם פיקנטי מדויק שמשתלב עם מאכלים רבים!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם נאצ`וס. ניתן להוסיף עוד פלפל חריף או צ`ילי גרוס לפי הטעם. ניתן לשלב גם אורגנו לפי הטעם.
ציוד נדרש: מעבד מזון איכותי.
שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. יש הרבה מתכונים וגרסאות לרוטב סלסה - זו הגרסא המועדפת עלינו.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.1% |
34% |
10.1% |
47.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב