מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 559 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
שילוב מושלם של בקר וחצילים
- 1 לערבב את כל מרכיבי הרוטב בקערה ולהניח בצד ליד הווק.
- 2 לסדר את קוביות החצילים על מגש, לבזוק מעליהן את המלח הגס ולתת להן להגיר נוזלים למשך כחצי שעה. לייבש אותן היטב ולערבב בקערה עם הקורנפלור לעיטוף מלא.
- 3 להלהיט ווק ולהוסיף שמן בנדיבות. לטגן את החצילים וכשהם מעט משחימים להוסיף גם את רוטב הסויה. כשהם שחומים ויפים להניח אותם בצד.
- 4 להוסיף לווק הלוהט את פרוסות הסינטה הדקות (כחצי ס"מ) ולערבב ממש כמה שניות. צליית יתר תהפוך את הבשר לקשה. להוסיף את כל הרוטב שערבבנו מראש ולהביא לרתיחה. להוסיף את קוביות החצילים, לערבב עד מידת העשייה הרצויה של הסינטה ולהגיש מנת צ`אזה מושלמת כמו של מסעדת הג`ירף עם אורז ובצל ירוק בנדיבות מלמעלה.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להשתמש גם בפילה בקר במקום בסינטה.
ציוד נדרש: ווק.
הערך התזונתי לא כולל את מצע האורז והבצל הירוק. ניתן גם להשפריץ שמן על החצילים אחרי שלב הקורנפלור, להכניס לתנור שחומם מראש על מצב גריל בחום של 180 מעלות ולהשחים אותם בתנור במקום בטיגון, ורק לאחר מכן להוסיף לווק עם הבשר והרוטב.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
23% |
36.5% |
36.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב