דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פבלובה עם פירות יער ומנגו
  • 1 מחממים מראש את תנור האפייה לחום של 140 מעלות צלזיוס.
  • 2 מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף מבריק ויציב. מוסיפים את הקורנפלור והחומץ למיקסר, ומקפלים בצורה ידנית בעזרת מרית. עם המרנג יוצרים צורות של פרחים על נייר האפייה (ניתן להכין מנות פבלובה אישיות).
  • 3 אופים את המרנג בתנור שחומם מראש למשך כשעה וחצי. בתום האפייה, המרנג צריך להיפרד בקלות מנייר האפייה.
  • 4 מקציפים את השמנת המתוקה ואינסטנט הפודינג לקצפת יציבה, וממלאים את המרנג בקצפת.
  • 5 מבשלים את פירות היער ביחד עם אבקת הסוכר עד להמסת הסוכר, מוזגים על המרנג ומסדרים מסביב את פרוסות המנגו. מתקבלת עוגת פבלובה ביתית וטעימה!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 16.8% 4.4% 77.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב