דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 684 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הרוטב
  • שום - 2 שיניים
    כתושות
  • רוטב סויה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
  • סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
  • מירין - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מים - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • צ`ילי צ`או צ`או - 2 כפות
    של מזרח ומערב
  • להקפצה
  • אטריות מוכנות להקפצה - 3 אריזות ואקום - סה"כ (600 גרם)
    מסוג אודון (הדקיקות יותר)
  • סינטה בקר - 400 גרם
    חתוכה לפרוסות דקיקות מאוד
  • בצל -  כוסות-קצוץ - סה"כ (203 גרם)
    פרוס (לבן)
  • בצל ירוק -  כוסות-קצוץ - סה"כ (72 גרם)
    חתוך גס
  • נבטים סיניים - 2 כוסות - סה"כ (90 גרם)
  • הקשיו המקורמל
  • סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • אגוזי קשיו - 2 כוסות - סה"כ (280 גרם)
  • הטופ
  • בצל -  כוסות-קצוץ - סה"כ (203 גרם)
    פרוס דק דק דק
  • קורנפלור - 2 כפות - סה"כ (18 גרם)
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    כמות מוערכת שנספגת בטיגון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סינטה נודלס
אחת ממנות הנודלס הטעימות ביותר שתכינו
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב ולהניח לצד הווק.
  • 2 להשרות את הנודלס כ- 3 דקות במים רותחים, לשטוף במים קרים, לסנן ולהפריד עם הידיים.
  • 3 הכנת הקשיו המקורמל: להמיס את הסוכר והמלח בווק. כשהסוכר כולו כמעט נמס יש להוסיף את הקשיו ולערבב כל הזמן עד שהקשיו משחים ומתקרמל. לצנן ולהניח בצד.
  • 4 הכנת הבצל הקריספי (הטופ): להכניס לקערה את הבצל הפרוס דק ולערבב עם הקורנפלור עד שהבצל כולו מכוסה. לנער משאריות, לטגן בשמן עמוק (ראו מידע נוסף) וכשהבצל מתחיל לקבל מעט צבע להוציא לצינון על רשת (ככה השמן יטפטף והבצל יישאר קריספי).
  • 5 להלהיט את הווק. להוסיף שמן בנדיבות ואת הבצל הלבן. להקפיץ ולצרוב מעט, להוסיף את הבשר, לערבב ולצרוב (אנחנו רוצים לצלות את הסינטה ממש ממש מעט, אחרת היא מתקשה). כשהבשר כמעט עשוי לגמרי יש להוסיף את הרוטב, לערבב ולהוסיף גם את הקשיו המקורמל והנודלס שהכנו מראש. להקפיץ על חום גבוה מאוד, להוסיף את הנבטים והבצל הירוק, ולערבב היטב למיזוג.
  • 6 להעביר לצלחת ולקשט בבצל הקריספי בנדיבות. מתקבלת מנת סינטה נודלס מושלמת!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי צ`או צ`או. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 28% 25.1% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב