מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 684 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
אחת ממנות הנודלס הטעימות ביותר שתכינו
- 1 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב ולהניח לצד הווק.
- 2 להשרות את הנודלס כ- 3 דקות במים רותחים, לשטוף במים קרים, לסנן ולהפריד עם הידיים.
- 3 הכנת הקשיו המקורמל: להמיס את הסוכר והמלח בווק. כשהסוכר כולו כמעט נמס יש להוסיף את הקשיו ולערבב כל הזמן עד שהקשיו משחים ומתקרמל. לצנן ולהניח בצד.
- 4 הכנת הבצל הקריספי (הטופ): להכניס לקערה את הבצל הפרוס דק ולערבב עם הקורנפלור עד שהבצל כולו מכוסה. לנער משאריות, לטגן בשמן עמוק (ראו מידע נוסף) וכשהבצל מתחיל לקבל מעט צבע להוציא לצינון על רשת (ככה השמן יטפטף והבצל יישאר קריספי).
- 5 להלהיט את הווק. להוסיף שמן בנדיבות ואת הבצל הלבן. להקפיץ ולצרוב מעט, להוסיף את הבשר, לערבב ולצרוב (אנחנו רוצים לצלות את הסינטה ממש ממש מעט, אחרת היא מתקשה). כשהבשר כמעט עשוי לגמרי יש להוסיף את הרוטב, לערבב ולהוסיף גם את הקשיו המקורמל והנודלס שהכנו מראש. להקפיץ על חום גבוה מאוד, להוסיף את הנבטים והבצל הירוק, ולערבב היטב למיזוג.
- 6 להעביר לצלחת ולקשט בבצל הקריספי בנדיבות. מתקבלת מנת סינטה נודלס מושלמת!
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: ווק.
הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי צ`או צ`או. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
28% |
25.1% |
44.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב