דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סינטה נודלס
סינטה נודלס
אחת ממנות הנודלס הטעימות ביותר שתכינו

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 684 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הרוטב
  • שום - 2 שן
    כתושות
  • רוטב סויה - 4 כף - סה"כ (40 מ"ל)
  • סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
  • מירין - 2 כף - סה"כ (20 מ"ל)
  • מים - 2 כף - סה"כ (20 מ"ל)
  • צ`ילי צ`או צ`או - 2 כפות
    של מזרח ומערב
  • להקפצה
  • אטריות מוכנות להקפצה - 3 אריזת ואקום - סה"כ (600 גרם)
    מסוג אודון (הדקיקות יותר)
  • סינטה בקר - 400 גרם
    חתוכה לפרוסות דקיקות מאוד
  • בצל -  כוס-קצוץ - סה"כ (203 גרם)
    פרוס (לבן)
  • בצל ירוק -  כוס-קצוץ - סה"כ (72 גרם)
    חתוך גס
  • נבטים סיניים - 2 כוס - סה"כ (90 גרם)
  • הקשיו המקורמל
  • סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • אגוזי קשיו - 2 כוס - סה"כ (280 גרם)
  • הטופ
  • בצל -  כוס-קצוץ - סה"כ (203 גרם)
    פרוס דק דק דק
  • קורנפלור - 2 כף - סה"כ (18 גרם)
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    כמות מוערכת שנספגת בטיגון
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב ולהניח לצד הווק.
  • 2 להשרות את הנודלס כ- 3 דקות במים רותחים, לשטוף במים קרים, לסנן ולהפריד עם הידיים.
  • 3 הכנת הקשיו המקורמל: להמיס את הסוכר והמלח בווק. כשהסוכר כולו כמעט נמס יש להוסיף את הקשיו ולערבב כל הזמן עד שהקשיו משחים ומתקרמל. לצנן ולהניח בצד.
  • 4 הכנת הבצל הקריספי (הטופ): להכניס לקערה את הבצל הפרוס דק ולערבב עם הקורנפלור עד שהבצל כולו מכוסה. לנער משאריות, לטגן בשמן עמוק (ראו מידע נוסף) וכשהבצל מתחיל לקבל מעט צבע להוציא לצינון על רשת (ככה השמן יטפטף והבצל יישאר קריספי).
  • 5 להלהיט את הווק. להוסיף שמן בנדיבות ואת הבצל הלבן. להקפיץ ולצרוב מעט, להוסיף את הבשר, לערבב ולצרוב (אנחנו רוצים לצלות את הסינטה ממש ממש מעט, אחרת היא מתקשה). כשהבשר כמעט עשוי לגמרי יש להוסיף את הרוטב, לערבב ולהוסיף גם את הקשיו המקורמל והנודלס שהכנו מראש. להקפיץ על חום גבוה מאוד, להוסיף את הנבטים והבצל הירוק, ולערבב היטב למיזוג.
  • 6 להעביר לצלחת ולקשט בבצל הקריספי בנדיבות. מתקבלת מנת סינטה נודלס מושלמת!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי צ`או צ`או. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,368200
חלבונים (גרם)65.83 9.63
פחמימות (גרם)11717
מתוכן סוכרים (גרם)22.5 3.29
שומנים (גרם)73.35 10.73
מתוכם שומן רווי (גרם)13.72 2.01
כולסטרול (מ"ג)97.33 14.24
נתרן (מ"ג)1,811264.95
סיבים תזונתיים (גרם)5.75 0.84
מים (גרם)235.3534.43
ויטמין A (מק"ג)121.76
ויטמין B (מ"ג)15.962.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.580.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.30.04
ויטמין B3 (מ"ג)11.781.72
ויטמין B5 (מ"ג)1.780.26
ויטמין B6 (מ"ג)1.450.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)71.0810.4
ויטמין B12 (מק"ג)2.310.34
ויטמין C (מ"ג)13.451.97
ויטמין E (מ"ג)1.560.23
ויטמין K (מק"ג)84.9312.42
סידן (מ"ג)119.8917.54
ברזל (מ"ג)9.581.4
מגנזיום (מ"ג)326.9447.82
זרחן (מ"ג)922.85134.99
אבץ (מ"ג)12.961.9
אשלגן (מ"ג)1,416207.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)7.451.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)7.391.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)22.253.26
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)223.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 28% 25.1% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
סלט סלק

סלט סלק

שניצל עוף עם תירס

שניצל עוף עם תירס

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

עוגת קצף וקצפת נוסטלגית

עוגת קצף וקצפת נוסטלגית

שיש תפוזים

שיש תפוזים

חמאת בוטנים ביתית

חמאת בוטנים ביתית

איך חותכים אבטיח: המדריך המלא לטכניקות השונות

איך חותכים אבטיח: המדריך המלא לטכניקות השונות

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪