דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תתכוננו להתאהב במנה מושלמת

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 416 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את העוף עם הסודה לשתייה ולהמתין כ- 20 דקות. לשטוף את העוף מהסודה ולהניח בקערה.
  • 2 לחמם את הווק עד שהוא לוהט ורק אז להוסיף את השמן, לאחר מכן להוסיף גם את השום והג`ינג`ר ולטגן קלות אבל לא יותר מדי כדי שלא יישרף.
  • 3 להוסיף את העוף ולתת לו להשחים מעט ולהתקרמל. להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן כדקה.
  • 4 להוסיף גם את הירקות הקשים (הברוקולי, הגזר והתירס) ולהקפיץ כדקה-שתיים, לא יותר.
  • 5 לערבב יחד את כל מצרכי הרוטב, להוסיף לווק ולהקפיץ עד לאיחוד המצרכים על אש גבוהה מאוד.
  • 6 לכבות את האש, להוסיף את הקשיו והבצל הירוק ולהגיש עוף בקשיו לוהט וטעים לצד אורז לבן!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

הערך התזונתי לא כולל את האורז הלבן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)596143
חלבונים (גרם)49.25 11.83
פחמימות (גרם)4511
מתוכן סוכרים (גרם)15.67 3.76
שומנים (גרם)25.89 6.22
מתוכם שומן רווי (גרם)4.81 1.16
כולסטרול (מ"ג)103.28 24.81
נתרן (מ"ג)1,254301.38
סיבים תזונתיים (גרם)7.72 1.85
מים (גרם)262.4663.05
ויטמין A (מק"ג)579.56139.23
ויטמין B (מ"ג)22.835.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.370.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.390.09
ויטמין B3 (מ"ג)18.414.42
ויטמין B5 (מ"ג)2.260.54
ויטמין B6 (מ"ג)1.270.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)140.8333.83
ויטמין B12 (מק"ג)0.420.1
ויטמין C (מ"ג)66.6716.02
ויטמין D (מק"ג)0.140.03
ויטמין E (מ"ג)2.890.69
ויטמין K (מק"ג)186.8344.88
סידן (מ"ג)123.4329.65
ברזל (מ"ג)5.171.24
מגנזיום (מ"ג)177.742.69
זרחן (מ"ג)598.73143.84
אבץ (מ"ג)4.060.98
אשלגן (מ"ג)1,103264.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)5.231.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.240.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)4.811.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)11.12.67
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)10.772.59

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 20.3% 38.6% 35.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.