דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 416 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בקשיו
תתכוננו להתאהב במנה מושלמת
  • 1 לערבב את העוף עם הסודה לשתייה ולהמתין כ- 20 דקות. לשטוף את העוף מהסודה ולהניח בקערה.
  • 2 לחמם את הווק עד שהוא לוהט ורק אז להוסיף את השמן, לאחר מכן להוסיף גם את השום והג`ינג`ר ולטגן קלות אבל לא יותר מדי כדי שלא יישרף.
  • 3 להוסיף את העוף ולתת לו להשחים מעט ולהתקרמל. להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן כדקה.
  • 4 להוסיף גם את הירקות הקשים (הברוקולי, הגזר והתירס) ולהקפיץ כדקה-שתיים, לא יותר.
  • 5 לערבב יחד את כל מצרכי הרוטב, להוסיף לווק ולהקפיץ עד לאיחוד המצרכים על אש גבוהה מאוד.
  • 6 לכבות את האש, להוסיף את הקשיו והבצל הירוק ולהגיש עוף בקשיו לוהט וטעים לצד אורז לבן!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק.

הערך התזונתי לא כולל את האורז הלבן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 20.3% 38.6% 35.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב