דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 417 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט קפרזה בתנור
במילה אחת: טעים!
  • 1 לפזר את עגבניות השרי הצבעוניות ורצועות הבצל בתבנית (ניתן גם לחצות אותן לשניים), למזוג מעל את שמן הזית ולתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
  • 2 לצלות בתנור למשך כחצי שעה עד להזהבת הבצל ולצליית עגבניות השרי. בשלב זה העגבניות מגירות נוזלים רבים, ניתן ואף מומלץ להסיר חלק מהם מהתבנית (כמובן ניתן לשמור בצד לרטבים).
  • 3 לחכות מעט לצינון, לקרוע ולפזר בתבנית את גבינת המוצרלה, לפזר את עלי הבזיליקום ולזלף מעל סירופ חומץ בלסמי. לתקן טעמים לפי הטעם ולהגיש!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. כמובן שאין מדובר בסלט קפרזה איטלקי - אך הוריאציה הזו נחמדה מאוד ומספקת מנה טעימה לארוחת הערב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 49.4% 15.9% 29.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.1 (1.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב