דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 791 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
הפיליפינית החריפה
במילה אחת: וואו!
  • 1 לחתוך את פילה העוף לקוביות (ניתן להשתמש גם בפרגיות או בחזה עוף), להשרות בסודה לשתייה המעורבבת עם המים למשך כ- 20 דקות ולשטוף היטב.
  • 2 לשטוף את קוביות פילה העוף מתערובת הסודה לשתייה, לחמם ווק לוהט עם מעט שמן ולהקפיץ את פילה העוף עד שכמעט מוכן לגמרי. בינתיים, להשרות את אטריות הנודלס המוכנות במים רותחים למשך כ- 3 דקות, לסנן ולשטוף במים קרים.
  • 3 להוסיף את השום, הג`ינג`ר, להקפיץ עוד כמה שניות ולהוסיף את הסוכר החום, הקארי האדום, קרם הקוקוס ורוטב הדגים. לערבב את הכל על אש גבוהה עד שפילה העוף מתאחד עם הרוטב, להוסיף את אטריות הנודלס ולערבב היטב.
  • 4 כאן אלה כבר התוספות שלי - אני אוהבת לשלב את הנבטים והבצל הירוק המעניקים רעננות למנה. להקפיץ ממש עוד כדקה (לא יותר) והמנה מוכנה.
  • 5 להעביר לצלחת הגשה, לעטר בהר של כוסברה טרייה ופלח לימון, ולהגיש מנת הפיליפינית החריפה לוהטת היישר מהווק שאתם לא הולכים לשכוח למשך זמן רב!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף פלפל חריף אדום פרוס להוספת חריפות.

ציוד נדרש: ווק.

זה כנראה אחד הנודלסים המתגמלים שתכינו, פשוט מאוד כי הוא כל כך קל, מהיר וטעים! אני לא מוותרת על סקוויז לימון או ליים בסוף שמקפיץ את כל המנה... אז תכינו ותיהנו!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 31.6% 27.4% 39.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב