דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחם מרוקאי - פרנה
  • 1 בקערה רחבה שמים את הקמח והמלח ומערבבים. מוסיפים את השמרים (חשוב שהשמרים לא יבואו במגע עם המלח), מוסיפים כ- 5 כוסות מים פושרים ולשים היטב עד שמתקבל בצק רך וגמיש.
  • 2 משהים לתפיחה למשך כשעה עד להכפלת הבצק.
  • 3 בשלב זה עושים הפרשת חלה.
  • 4 לשים שוב בידיים מקומחות ומחלקים את הבצק ל- 6. לשים כל חלק וצרים ממנו כדור.
  • 5 מניחים על משטח מקומח להתפחה חוזרת של 30 דקות.
  • 6 לאחר ההתפחה לוקחים כל כדור, משטחים אותו מעט בידיים, מברישים בביצה טרופה ואופים 20-25 דקות בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך

מתכון ל- 6 לחמים (כמו בתמונה) = 24 מנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 2.5% 12.4% 84.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב