דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 533 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט יווני קל להכנה
איך בא לכם עכשיו סלט יווני לארוחת הערב, נכון?
  • 1 לחתוך גס את החסה, המלפפונים והפלפלים.
  • 2 לחצות את העגבניות ולפרוס את הבצל הסגול.
  • 3 להניח את כל מצרכי הסלט ביחד בקערה.
  • 4 לערבב את מצרכי הרוטב ולמזוג מעל הירקות.
  • 5 לערבב היטב ולהגיש סלט יווני קל וטעים לצד מס` פרוסות לחם קלויות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף אגוזים, פקאנים, חומץ בלסמי מצומצם וכל מה שאוהבים.

התבלינים וכמויות המצרכים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.9% 40% 20.7% 29.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.8 (1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב