מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (20-25 בורקסים)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 בסיר להכניס את כל מצרכי הרוטב ולהביא לרתיחה. לבשל כעשר דקות עד שהעגבניות רכות.
- 2 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולרדד כל חלק.
- 3 למרוח מהרוטב על כל עלה ולפזר גבינה צהובה. לגלגל לרולדה ולהניח בתבנית.
- 4 כך למלא את כל חלקי הבצק.
- 5 להכניס את התבנית עם הרולדות למקפיא לעשר דקות, להוציא ולחתוך לפרוסות בעובי 2 ס"מ. להניח אותן על הצד ולאפות בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות עד שהן מזהיבות.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף למילוי גם זיתים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.7% |
31.5% |
12.6% |
54.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב